Möt Våra Grundare

Numi föddes ur en vision om att revolutionera och förnya den svenska marknaden för eteriska oljor när Linda besökte sin barndomsvän Emma i hennes hem i Kanada. Linda hade just genomgått en lång och utmanande period som medlem i ledningsgruppen i ett start-up, vilket ledde till en utbrändhet. I sin väg tillbaka började hon utforska naturliga sätt att må bättre - det var då hon kom i kontakt med eteriska oljor. För att göra en lång historia kort var det kärlek vid första droppen.

Emma har jobbat med människor och kroppen under flera år som fysioterapeut och som MediYoga instruktör. På sin fritid har hon studerat eteriska oljor i många år. Emma kom först i kontakt med eteriska oljor när hon bodde i Peru, där hon upptäckte deras terapeutiska fördelar för både fysisk och mental hälsa.

Tillsammans bestämde sig Linda och Emma för att starta Numi - ett svenskt företag baserat på kraften av eteriska oljor.

Vår Filosofi

Vi tror på att ta hand om både kroppen och sinnet, och att balansen mellan de två är avgörande för vår övergripande hälsa och välbefinnande. Vi värnar om kvalitet och transparens i allt vi gör, från källorna till våra oljor till våra kunders upplevelser. Vi är stolta över att erbjuda produkter som är 100% naturliga. Vårt mål är att skapa en positiv förändring i världen genom att främja hälsa, välbefinnande och hållbarhet, en flaska olja åt gången.