• Vetenskapen Bakom Våra Produkter

    Det finns idag en mängd olika stora studier som indikerar de eteriska oljornas positiva effekt på en rad olika tillstånd, både för kropp och sinne. Ett axplock av publicerade studier finns i detta avsnitt för den intresserade som visar olika effekter som eteriska oljor potentiellt kan ha. Läs om eteriska oljor för värk, stressreduktion och sömn på de olika sidorna i detta avsnitt.  

  • Eteriska Oljors Historia

    Eteriska oljor har under många århundraden använts för både kroppsliga, religiösa och spirituella syften, daterat till flera tusen år f. Kr i traditionell kinesiskt och indisk medicin samt av romarna i romarriket. Forntidens egypter använde eteriska oljor för tillverkning av kosmetik och olika salvor för medicinskt syfte redan så tidigt som 4500 f.kr. 

  • Eteriska Oljor Idag

    Vi har nu i modern tid börjat förstå vilken otrolig kraft som finns i dessa naturliga och potenta växt droppar. Dagens användning av eteriska oljor bygger på kunskap från den forntida användningen de eteriska oljorna tillsammans med en växande nutida forskning inom området. Vilket vi på Numi har anammat, vi tror på den naturliga kraften, urminnes kunskapen samt på nutida kunskap.